kompass banner

Gør jeres ledelse til et High Performance team!


Nye udfordringer i en globaliseret verden kræver nye, stærke former for ledelse, hvis din virksomhed skal gå fra gode til geniale resultater..


 

 

 

IntHRface gør Ledelsen til et High Performance Team

 

Gør Ledelses til et High Performance Team

Læs nærmere i vore brochure

 

 

 

 

Kravene til ledelser bliver mere og mere komplekse. Et stærkt, innovativt ledelsesteam er absolut nødvendigt i kampen om at ligge i top på markedet. Men hvis ledelsen består af lutter anførere, der aldrig spiller bolden videre, har modsatrettede mål og ser medspillerne som konkurrenter, vil det få negative konsekvenser for organisationen. Ledelsen kan kun løse deres opgaver optimalt, når de er en del af et stærkt, højtydende ledelsesteam.

 

Vil I udvikle jeres ledelse til at blive et High Performance Team? Så stil op hos IntHRface, som skaber rammerne for intensiv træning, hvor I udvikler jer fra dygtige enkeltprofiler til at blive et fabelagtigt dreamteam.

Gennem tre moduler med tre centrale temaer kan vi skabe rammerne for jeres udvikling - til at blive et højtpræsterende ledelsesteam, hvor teamets potentiale langt overstiger enkeltpræstationerne.

 

 

 


 

Målgruppe

Ledelsesgrupper på højere niveau i større danske, nordiske og internationale virksomheder, som har vilje til åbenhed og synlig ledelse.


Forløb

Forløbet består af 3 moduler fordelt over en periode på 6 til 12 måneder, hvor der er tid til implementering i virksomheden. Hvert modul er to intensive dage i internat. IntHRface følger gennem hele forløbet op på teamets og ledernes roller, aftaler og personlige udviklingsplaner.


Metode

IntHRface tager afsæt i kvalitative interviews af ledere og nøglemedarbejdere for at sikre et kvalitativt fokus i processen. Vi bruger både kollektive øvelser og individuelle opgaver for den enkelte og teamet i forløbet. Teamets udvikling dokumenteres med det validerede og internetbaserede testværktøj Team Performance InventoryTM.

 

Vi tager referat fra alle workshops, og forløbet afsluttes med en kollektiv anbefaling for fortsat teamudvikling. IntHRface er certificeret LEGO® Serious Play® partner og anvender Real Time StrategyTM.

 


 

 

Modul1_ULT Modul2_ULT Modul3_ULT


 

A.P. Møllers Allè 9B | DK-2791 Dragør | +45 70 22 26 64 | contact@inthrface.com