Attraktiv og Effektiv Arbejdsplads

19. november 2012

Ny konceptbrochure er ude: For den Attraktive og Effektive Arbejdsplads (klik på overskriften)

 

Sæt arbejdspladsens sociale kapital på dagsordenen og opnå bedreresultater. Når I oplever en sammenhæng i det I gør, mellem det begribelige, det håndterbare og det meningsfyldte, er I bedre til atskabe noget værdifuldt sammen! En attraktiv og effektiv arbejdsplads!

 

Fokus på effektivitet bliver ofte oplevet negativt oganklagende - ofte forbundet med tanker om nedskæringerog konflikt med det samme. Sådan behøver det ikke at være!IntHRface arbejder med det, der virker - nemlig at styrkealt det positive på arbejdspladsen. Vi vender tankerne omeffektivitet på hovedet og fokuserer på at skabeDen Attraktive Arbejdsplads, hvor høj social kapital ogoplevelsen af sammenhæng øger kvaliteten, produktivitetenog trivslen på arbejdspladsen.

 

Når medarbejderne oplever ægte trivsel, godt samarbejde, høj kvalitet i kerneydelserne og tilfredse kunder, skaber vi gode arbejdsliv med fokus på det væsentlige.

 

Gennem tre moduler med tre centrale temaer skaber virammerne for jeres udvikling her og nu, og giver jer samtidigkompetencerne til at arbejde videre med resultaterne pålang sigt.

Keywords:
Social kapital, Attraktiv,effektiv arbejdsplads

Direkte link:
http://www.inthrface.com/news/article-024.html

A.P. Møllers Allè 9B | DK-2791 Dragør | +45 70 22 26 64 | contact@inthrface.com