Reference fra Ringsted Kommune

7. juli 2016

Reference fra Teknik- og miljøcenter, Ringsted Kommune

 

Jeg har som chef for Teknik- og Miljøcentret i Ringsted Kommune fornøjelsen af, at samarbejde med Micael i et for os meget ambitiøst og omfattende organisationsudviklingsprojekt. Formålet med projektet er, at skabe en markant mere effektiv og attraktiv arbejdsplads. Projektet er stadig i gang, men den intensive udviklingsfase med relativ stor konsulentstøtte løb af stablen i efteråret 2015.

 

Micael var involveret i både projektets dataindsamling (herunder interviews af alle medarbejdere) samt styringen af en lang række workshops for en mindre udviklingsgruppe og fællesmøder for alle medarbejdere i centret.

 

Jeg har oplevet Micael som meget dynamisk, levende, dygtig og vedholdende proceskonsulent. Micael har et godt blik for de ledelsesmæssige og organisatoriske problemstillinger og er samtidig en person som er vellidt af både medarbejder og ledelse. Dertil kommer, at Micael har formået at træde ud af den rene procesrolle og komme med konkrete og skarpe forslag, der har fremmet de ledelsesmæssige og organisatoriske beslutningsprocesser.

 

Micael har i det hele taget været en nøgleperson i vores udviklingsprojekt og har sin del af æren for de effekter som allerede er realiserede eller er godt på vej. Det drejer sig bl.a. om bedre sammenhæng mellem ressourcer og opgaver, faldende sygefravær, mere robust og sammenhængen organisering, større effektivitet samt generel bedre stemning og arbejdsglæde i Teknik- og Miljøcentret.

 

Det er mig en fornøjelse, at give Micael min allerbedste anbefalinger.

 

Med venlig hilsen

 

Thorbjørn Fangel

Centerchef, Teknik- og miljøcenter

Ringsted Kommune

 

 

Flere referencer

 

 

 

 

Keywords:

Direkte link:
http://www.inthrface.com/news/article-032.html

A.P. Møllers Allè 9B | DK-2791 Dragør | +45 70 22 26 64 | contact@inthrface.com