Vi søger juniorkonsulent med fokus på kommunikation og markedsføring

16. august 2017

Er du vores kommende stærke juniorkonsulent med fokus på kommunikation og markedsføring?

 

Er du klar til at kick starte din karriere i en stærk konsulentvirksomhed i vækst? Og har du viden om og flair for kommunikation og markedsføring, herunder på nye platforme? Hvis du derudover har lyst og evner til at assistere på vores strategi- og teamudviklings workshops i både Danmark og udlandet, så kan du meget vel være den medarbejder som vi søger i IntHRface.

 

Du er klar til en stejl læringskurve og har lyst til at arbejde i en mindre - men stærk og visionær - virksomhed præget af en uformel og ligeværdig arbejdskultur, hvor kun gå-på-mod og evner sætter grænser for, hvor langt man kan nå. Du er sandsynligvis i den sidste del af dine studier i kommunikation og eller markedsføring, men du kan fx også være en samfundsvidenskabelig generalist med flair for og/eller erfaring med kommunikation og markedsføring. Du er klar til et krævende studenterjob, der som udgangspunkt vil være 10-20 timer om ugen, der kan koncentreres på få eller flere dage afhængigt af dine ønsker. Du kan også være nyuddannet og have lyst til et deltidsjob der evt. kan udvikle sig til en fuldtidsansættelse.

 

Du er en udadvendt personlighed med et skarpt intellekt, der trives med at skulle væres sælger af stærke og gennemprøvede konsulentprodukter. Samtidig er du god til at begå dig i de meget diverse kulturer og miljøer, som præger vores forskellige kundesegmenter. Du er velbevandret på IT området og har et solidt kendskab til brug af de sociale medier, gerne i forbindelse med markedsføring og salg. Du kommunikerer desuden flydende på engelsk i skrift og tale.

 

IntHRface består af en lille håndfuld konsulenter med stor ledelseserfaring fra både den private sektor og det offentlige. Vi holder til i Dragør og har gennem de seneste år hjulpet et stort antal virksomheder i både ind- og udland med primært strategi- og teamudviklingsprocesser. Samtidig holder vi internationale kurser, hvor vi uddanner deltagerne i procesværktøjet Lego® Serious Play®. IntHRface har også en række freelancere tilknyttet virksomheden med henblik på at sikre den nødvendige ressourcemæssige fleksibilitet.

 

Samlet set vil dine primære opgaver være:

 

  • Assistere ved strategi og teamudviklingsworkshop, herunder dokumentation.
  • Salg og markedsføring af Interfaces produkter på en række platforme, herunder salg af pladser til kurser i procesværktøjet Lego® Serious Play®.
  • Udvikling og vedligeholdelse af hjemmeside.
  • Deltagelse i foranalyser der skal belyse kundernes aktuelle udfordringer gennem bl.a. interviews.
  • Kontorrelaterede blæksprutteopgaver, herunder research, logistik og kundekontakt.

 

Vi tilbyder dig således en spændende stilling med varierende arbejdsopgaver med muligheden for hurtig faglig og personlig udvikling. Dette vil ske på en arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og den enkelte medarbejders trivsel. En del af din løn vil være provisionsbaseret, men er du skarp og har flair for salg, kan vi tilbyde dig en absolut attraktiv løn, hvortil skal lægges diverse personalegoder såsom sundhedsforsikring, motion mv.

 

Send din ansøgning til tf@inthrface.com senest 6. september 2017. Spørgsmål til stillingen kan rettes til Chefkonsulent Thorbjørn Fangel på mobil 25 44 12 27.

 

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Keywords:

Direkte link:
http://www.inthrface.com/news/article-036.html

A.P. Møllers Allè 9B | DK-2791 Dragør | +45 70 22 26 64 | contact@inthrface.com