Reference Holbæk Kommune

 

Igennem mit samarbejde med IntHRface og Team Building Group har jeg fået kontakt til nogle meget kompetente og dygtige konsulenter, som har fagligheden i orden.

 

Jeg har samarbejdet med Michael Buckle og NO Jensen om opgaver med vidt forskelligt indhold. Det har bla. været udvikling af arbejdspladser på et strategisk niveau, håndtering af arbejdspladser i krise og teambuilding.

 

Jeg oplever samarbejdet som tillidsfuldt og seriøst og jeg har aldrig været i tvivl om evnen til at få løst opgaverne. Selv om nogle opgaver har været meget vanskelige har jeg sat pris på at have den tryghed der ligger i, at vide at opgaven nok skal blive løst på en god måde - uanset hvad der måtte opstå undervejs.

 

En anden vigtig ting i vores samarbejde er, at IntHRface ikke føler sig forpligtet til rollen som "be-hagekonsulenter". Der bliver sagt og gjort det, der er nødvendigt for at opgaven bliver løst og de ubehagelige ting der kan opstå, bliver ikke fejet ind under gulvtæppet.

De har vist at de kan agere i mange forskellige miljøer og tilbagemeldingerne til mig fra vores an-satte er meget positive efter samarbejdet med konsulenterne. . Faktisk har de løst opgaver, hvor andre konsulenter har smidt håndklædet i ringen.

 

Jeg kan på det varmeste anbefale IntHRface og Team Building Group og sætter pris på den ærlighed og sikkerhed der er i deres løsning af opgaverne.


Med venlig hilsen

Erik Vestergård
Daglig sikkerhedsleder og souschef
HR og Personale, Holbæk Kommune

 

A.P. Møllers Allè 9B | DK-2791 Dragør | +45 70 22 26 64 | contact@inthrface.com