Velkommen til vores medlemsside

Brickmind er et fællesskab for uddannede facilitatorer i LEGO® SERIOUS PLAY®-metoden. Som medlem af vores Brickmind Community får du adgang materialer om LEGO® SERIOUS PLAY®-metoden og mulighed for at dele dine erfaringer med det store netværk af uddannede facilitatorer fra hele verden. Meld dig til arrangementer, deltag i debatter eller hold dig opdateret i LEGO® SERIOUS PLAY®. Og bedst af alt – det er gratis!

Formålet med denne gruppe er at give trænede facilitatorer i LEGO® SERIOUS PLAY®-metoden en fælles platform for at dele ideer, viden og erfaringer med LEGO® SERIOUS PLAY®. Gruppen er skabt af og varetages af Inthrface, hvilket er årsagen til at facilitatorer trænet gennem Inthrface automatisk bliver inviteret til denne gruppe. Vi opfordrer dog alle kvalificerede facilitatorer til at blive medlem af vores community, hvis de er i stand til at opfylde de følgende krav og leve op til vores fælles Simple Guiding Principles. Du kan finde gruppens krav og Simple Guiding Principles herunder:

Krav til medlemskab

  1. Du skal være en trænet facilitator i alle elementer af det originale LEGO® SERIOUS PLAY®.
  2. Bidrage aktivt til fællesskabet f.eks. ved at stille åbne og interessante spørgsmål til dialog, dele eksempler på succeser eller fiaskoer, bidrage med ideer til nye øvelser og applikationer, og/eller skrive blogpost, kreere video eller lignende.
Inthrface - LEGO workshop

Simple Guiding Principles

Udover grundlæggende regler:

Medlemmer af vores community er blevet uddannet af øvede facilitatorer i den originale metode.

Favne mangfoldighed:

Så længe at de har de rigtige færdigheder, byder vi potentielle medlemmer med forskellige baggrunde og erfaringer velkommen – der er intet rigtigt eller forkert.

Udforskning af ’hvorfor’:

Medlemmer af vores fællesskab forstår og værdsætter forskningen bag seriøs leg, og de er åbne for at deltage i yderligere udforskning.

Mere end klodser:

Medlemmer af vores community forstår at LEGO®-materialer effektivt formidler fordelene ved seriøs leg, men ikke er dogmatiske om det.

Er du blevet interesseret i at blive trænet i LEGO® SERIOUS PLAY®-metoden ?
Læs mere om vores forskellige certificeringer her: